• La inversió immobiliària creix a Espanya un 20% entre gener i març

  Segons ha informat Cushman & amp; Wakefield s’han tancat un total de 40 operacions que han sumat 2.400 milions d’euros.

  La inversió immobiliària a Espanya ha crescut un 20% en el primer trimestre de l’any respecte al mateix període de 2015, en tancar-al voltant de 40 operacions que han sumat un total de 2.400 milions d’euros, segons ha informat aquest dijous Cushman & amp; Wakefield.

  “El primer trimestre de l’any segueix mostrant la força de l’activitat d’inversió en el sector immobiliari espanyol”, destaca la consultora immobiliària, que explica que més del 40% de la xifra registrada fins al març correspon a una sola operació, el portfoli d’oficines adquirit per Metrovacesa. (més…)

 • Els pisos ja s’encareixen en sis districtes de Madrid

  El preu de l’habitatge nou va créixer en sis dels 21 districtes de Madrid en els últims sis mesos de l’any.Els pisos ja s’encareixen en sis districtes de Madrid. (més…)

 • Al Construmat es va avançar la resurrecció immobiliària

  El sector de la construcció va ser el que pitjor parat va sortir de la crisi pel gran pes que tenia en l’economia espanyola (significava el 22 per cent del PIB el 2007). No obstant això, després de interminables anys de recessió on s’havien destruït més de 2,5 milions de llocs de treball, es va començar a albirar la llum al final d’un llarg Tune al saló Construmat. (més…)

 • La Generalitat compra 1400 pisos per evitar l’especulació immobiliària

  El Govern de la Generalitat comprarà en els propers dos anys prop de 1.400 habitatges procedents d’execucions hipotecàries, que estan en mans dels bancs. Pren aquesta mesura després de la decisió del Parlament d’aprovar el decret llei que li dóna dret de compra preferent de les cases que hagin de ser venudes a un fons d’inversió o a una empresa.

  L’Executiu d’Artur Mas ha demanat ja a les entitats financeres que informin sobre els pisos que es troben en aquesta situació en els 72 municipis en què ha identificat que hi ha més necessitats. La banca li ha remès ja un llistat de 1.550 cases, de les quals gairebé el 60% corresponen a pisos que CatalunyaCaixa ha ofert al fons nord-americà Blackstone. (més…)

 • Pis de lloguer moblat Hospitalet

  Preciós pis duplex de disseny en lloguer totalment moblat, equipat amb electrodomèstics i mobiliari de disseny i alta qualitat, terres parquet, aire condicionat, calefacció, 3 habitacions, vestidors, 2 banys. Terrassa.

 • Piso Barcelona Calle Barcelonense

  Catalunya legalitza 49.000 pisos turístics en dos anys

  En Catalunya s’han legalitzat en només dos anys 230.433 places de apartaments turístics, que corresponen a gairebé 40.000 pisos i 227 edificis sencers, una mica menys de la meitat del que la direcció general de Turisme de la Generalitat considera com a potencial existent d’aquest tipus d’allotjaments, que xifra en mig milió d’unitats. Aquestes xifres multipliquen gairebé per 9 el nombre de places que hi havia registrades al 2013 (tot just 27.000, de les quals el 80% estaven localitzades a la ciutat de Barcelona), quan es va posar en marxa tot el procediment de regularització. Aquesta operació s’ha saldat amb 477 expedients sancionadors oberts a propietaris i gestors, altres 55 expedients sancionadors a comercialitzadores on line i un milió d’euros en multes, la més sonada de totes, la que es va imposar a la plataforma de lloguer Airbnb.

  (més…)

 • pisos barcelona

  Augmenta un 40% la venda de pisos a Barcelona

  Els inversors tornen amb força a la compra d’immobles a Barcelona. Un dels motius principals és la poca rendibilitat dels diners al banc. De fet, fins al 90% de les operacions que realitzen no les financen, ja que actuen amb recursos propis. Els compradors que més estan augmentant són els petits inversors de nacionalitat espanyola que, principalment, busquen pisos de preus mitjà d’uns 200.000 euros i aspiren a una rendibilitat del 3,5%. Mentrestant, els grans inversors aposten més per la compra d’actius comercials com ara hotels, locals o edificis d’oficines.

  Un altre factor que afavoreix l’auge d’aquest tipus de comprador són els preus actuals, ja que es comença a intuir que ja no baixaran més i fins i tot en alguns casos podrien començar a pujar.

  Previsions per al 2015
  Les previsions per a aquest 2015 són que el mercat residencial a la ciutat de Barcelona continuï creixent amb uns preus que en les bones ubicacions començaran a pujar de manera constant.

 • pisos en alquiler barcelona

  Perdudes catastròfiques als propietaris de pisos buits

  Els propietaris que tenen habitatges buits a Barcelona, Madrid i València tenen perdudes d’aproximadament 334.400.000 d’euros al mes per no llogar el seu pis a estudiants. Des que va començar la crisi el sector més afectat ha estat el sector immobiliari, els lloguers han resistit i s’han convertit en una bona forma de mantenir els ingressos de molts inversors. Però, encara hi ha pisos que podrien donar beneficis a propietaris que no ho estan aprofitant degudament.

  (més…)

 • alquier piso Barcelona

  Els lloguers de pisos a BCN es dobleguen en 8 anys

  Destaca el canvi de tendència en el mercat immobiliari. A Barcelona s’han doblat els lloguers de pisos a 8 anys. La compra d’habitatge perd pes per la precarietat econòmica i l’escassa obra nova, mentre que el preu mitjà del lloguer supera els 700 euros al mes després de tres anys a la baixa.
  (més…)

 • gruppiso barcelona

  La recuperació immobiliària pren forma en les principals ciutats d’Espanya

  L’impuls del negoci residencial podria ser la història de dues ciutats: Madrid i Barcelona.

  Les llicències per a la construcció d’habitatges nous a l’àrea metropolitana de Madrid van créixer fins a un 26,4% en els primers deu mesos de l’any passat. Barcelona, ​​per la seva banda, és l’única ciutat a Espanya que presenta un increment anual en el preu de l’habitatge a 2014. Els preus van pujar a la ciutat un 2,8% i, en alguns barris, fins a un 8%. (més…)

 • gruppiso barcelona

  La recuperació immobiliària pren forma en les principals ciutats d’Espanya

  L’impuls del negoci residencial podria ser la història de dues ciutats: Madrid i Barcelona.

  Les llicències per a la construcció d’habitatges nous a l’àrea metropolitana de Madrid van créixer fins a un 26,4% en els primers deu mesos de l’any passat. Barcelona, ​​per la seva banda, és l’única ciutat a Espanya que presenta un increment anual en el preu de l’habitatge a 2014. Els preus van pujar a la ciutat un 2,8% i, en alguns barris, fins a un 8%. (més…)

 • Venta de pisos

  Les societats immobiliàries, les reines del maó en 2014

  EVOLUCIÓ DE LES SOCIMI A 2014:
  El mercat immobiliari terciari -oficines, hotels, locals comercials i naus logístiques- ha viscut en 2014 una autèntica explosió. Les principals responsables són les SOCIMI, les societats d’inversió immobiliària que es van estrenar aquest any en borsa. Entre totes han realitzat compres per valor de més de 2.300 milions d’euros. El nombre d’operacions s’ha accelerat a finals d’any, especialment gràcies a Axia. Per al 2015, les socimi estudien noves adquisicions i el sector creixerà, ja que algunes immobiliàries tramiten la creació de noves societats.
  (més…)